Tradisjonsbrygget er klart

Publisert av Benedicte Hantho den 26.08.25.

Etter den solrike maidagen med nøye brygging etter gamle metoder, kunne Taufr Bryggegruppe endelig samle seg for å smake på resultatet: det tradisjonsrike kveikølet, brygget over åpen ild.

Ti entusiastiske ølbryggere fant veien til Gildehallen i Brugsløå. Det ble en hyggelig kveld, med enkel servering av ost og kjeks, og gode samtaler. Høydepunktet var naturligvis å smaksprøve det ferdige ølet. Kveikbrygget, som er laget med fokus på tradisjonelle metoder, ble godt mottatt.

Kvelden rommet både samtaler om brygging og kveik, i tillegg til dagsaktuelle temaer og andre gode historier. Og som det gjerne gjør når man samles rundt et håndverksprodukt av denne typen, ble det også mye latter - og litt dansing!

Taufr Bryggegruppe takker alle som bidro og som var med på å gjøre dette til en trivelig kveld!

BILDEGALLERI